kanapka z serem camember
Domowe, pyszne fast-foody, zamiast tracić na Macdonalda czy KFC lepiej zrobić samemu. 100% pewności pysznego smaku.
Potrzebne składniki
- Bułka pszenna - 4 sztuka
- ser camembert - 100 gram
- sałata lodowa - 70 gram
- mięso hamburgerowe - 100 gram
- sos tysiąca wysp - 175 gram
- Ser żółty w plastrach - 4 sztuka
- Pomidory - 1 sztuka

przygotowanie
- Bułka pszenna - 4 sztuka
- ser camembert - 100 gram
- sałata lodowa - 70 gram
- mięso hamburgerowe - 100 gram
- sos tysiąca wysp - 0.7 szklanka
- Ser żółty w plastrach - 4 sztuka
- Pomidory - 1 sztuka
Bułki podgrzewamy w piekarniku w temperaturze 100 stopni, a mięso i ser camembert smażymy przez trzy minuty na patelni. Pomidora kroimy w plastry. Ciepłe bułki smarujemy sosem i układamy wszystkiego składniki. Na sam koniec wkładamy jeszcze do piekarnika na kilka minut w tej samej temperaturze co bułki, aby ser ładnie się stopił z resztą składników.

Polub nas
Facebook
Jeśli chcesz być na bieżąco, polub nasz fanpage. Dzięki temu jako pierwszy/(a)
dowiesz się o najlepszych i najnowszych przepisach i najnowszych artykułach.
Polub nas!