Jeśli masz przejrzałe, bardzo miękkie banany a ich skórka brązowa, to zamiast wyrzucać, możesz wykorzystać je do zrobienia ciasta. Oczywiście można użyć żółtych bananów, aczkolwiek im bardziej brązowy banan - tym słodsze jest ciasto.
![]() |
piekarnik
Najtańszy: AMICA IN AMMB44E1GCM - Piekarnik kompaktowy z funkcją mikrofali |
już od:
1675 zł |
ZOBACZ |
![]() |
keksówka
Najtańszy: Patisse Keksówka Z Powłoką Nieprzywieralną Silver -Top 9x6,5 Cm Srebrny (3627) |
już od:
9.4 zł |
ZOBACZ |
![]() |
miska
Najtańszy: sagad Miska plastikowa MAŁA MIX KOLORÓW 0,4 l |
już od:
2.99 zł |
ZOBACZ |
Wartość energetyczna porcji to około 189.1 kcal
Wartość energetyczna porcji jest liczona automatycznie i podawana tylko informacyjnie, administracja nie bierze odpowiedzialności za błędne wyliczenia.